Pages Navigation Menu

Moodboard | Online moodboard maken

 

Moodboard maken

 

olioboard

Online moodboard maken

Naast de traditionele manier van een moodboard maken kan je uiteraard ook een online moodboard maken op de computer. Je kan zelf een mapje met afbeeldingen op je computer aanmaken en hier afbeeldingen in bewaren die je op het internet tegenkomt. Met programma’s als Adobe Photoshop kan je een moodboard maken en makkelijk werken in verschillende lagen. Heb je geen software om een moodboard mee te maken? Dan kan je je afbeeldingen ook uploaden op Olioboard en een online moodboard maken.

 

pinterest

 

Online omgeving

Naast een online moodboard maken kan je afbeeldingen die je tegenkomt op internet ook in een online omgeving bewaren waar je ze eventueel ook via social media met anderen kunt delen. Een voorbeeld hiervan is Pinterest. Hier kan je boards maken van afbeeldingen die je aanspreken.

 

Moodboard-app

 

Moodboard app

Wat ook handig werkt is de moodboard app Moodboard app in de Apple Appstore. Met deze Moodboard app maak je op je Ipad een moodboard met afbeeldingen die je op je ipad hebt bewaard. Met deze afbeeldingen maak je een moodboard op verschillende achtergronden en kan je onbeperkt met de afbeeldingen schuiven en tekst toevoegen.

 

Wanneer je een tastbaar of online moodboard gemaakt hebt is het klaar voor gebruik! Ga naar stap 3 om in de online cursus interieur inrichten te leren hoe je een plattegrond van je interieur maakt.

 

Volgende stap

 

 

Advertentie