Pages Navigation Menu

Moodboard | 4. Opplakken

 

Vorige stap

 

In de vorige stap van de online cursus interieur inrichten heb je de achtergrond voor je moodboard bepaald. Wanneer je tevreden bent over de afbeeldingen voor je moodboard kan je ze gaan opplakken. Knip alle afbeeldingen netjes uit of snijd ze met behulp van een liniaal op maat.

 

Moodboard_maken_interieur_def

 

Tip van de stylist
Ben je veel online aan het zoeken voor je nieuwe interieur? Maak dan een online moodboard!

 

Afbeeldingen moodboard opplakken

Als je je achtergrond hebt bepaald kan je hierop een mooie schikking van je afbeeldingen maken. Schuif de afbeeldingen net zo lang heen en weer tot je er tevreden mee bent. Plaats de belangrijkste afbeeldingen in het midden en rangschik de rest daarom heen. Ook bij de schikking van je moodboard kan je rekening houden met je persoonlijke smaak. Wil je een eclectisch interieur? Dan mag de schikking rommeliger zijn dan bij een strak design interieur.

 

Opdracht 6: Afbeeldingen moodboard opplakken

Maak een mooie rangschikking van de afbeeldingen voor je moodboard op de achtergrond. Ben je helemaal tevreden over de schikking van je moodboard? Loop dan even een stukje naar achteren en controleer van een afstandje of het totaalplaatje een duidelijke sfeer uitstraalt. Zie je in het moodboard de sfeer die je in je interieur terug zou willen zien? Plak de afbeeldingen dan met fotolijm of lijmspray vast op de achtergrond. 

 

Je moodboard is nu klaar om gebruikt te worden! Ga naar stap 3 om in de online cursus interieur inrichten te leren hoe je een plattegrond van je interieur maakt.

 

Volgende stap

 

Advertentie