Pages Navigation Menu

Moodboard | 2. Filteren

 

Vorige stap

 

In de vorige stap van de online cursus interieur inrichten heb je de afbeeldingen voor je moodboard verzameld. Deze afbeeldingen ga je nu filteren.

 

Moodboard-afbeeldingen-filteren

 

Moodboard afbeeldingen filteren

Als je een mapje met afbeeldingen voor je moodboard hebt verzameld, dan kan je de beste gaan selecteren. Ga eerst alle afbeeldingen nog eens langs en verwijder de foto’s die je in het geheel toch iets minder aanspreken. De afbeeldingen die voor je moodboard overblijven zeggen veel over jou en je persoonlijke smaak. Je kan hier bijvoorbeeld uit opmaken welke vormen, kleuren en materialen je aanspreken. Zie je overeenkomst in de afbeeldingen die hebt uitgezocht?

 

Opdracht 4: Afbeeldingen filteren voor je moodboard

Selecteer ongeveer 10 afbeeldingen die het meest over jou zeggen en die je in je interieur op een bepaalde manier weer terug zou willen zien. Zorg ervoor dat deze afbeeldingen goed op elkaar aansluiten wat betreft vorm, kleur en materiaal. Op deze manier krijg je een harmonieus geheel wat je daarna weer kunt vertalen naar je eigen interieur. 

 

Wanneer je de definitieve afbeeldingen voor je moodboard hebt bepaald kan je in de volgende stap van de online cursus interieur inrichten de achtergrond en het formaat voor je moodboard bepalen.

 

Volgende stap

 

Advertentie