Pages Navigation Menu

Iittala Vitriini rond nieuw in Iittala Vitriini serie

 

De Iittala Vitriini rond is de nieuwste aanwinst in de Iittala Vitriini serie welke is ontworpen door Anu Penttinen. De glazen Vitriini was er in 2 formaten in het vierkant, maar de collectie wordt door Iittala in 2014 uitgebreid met een ronde variant van de Vitriini, fijn!

 

Iittala_Vitriini_rond

 

Iittala Vitriini rond

Zoals de naam al zegt zijn de Vitriini’s kleine opbergdoosjes waar je bijvoorbeeld kostbare bezittingen of alledaagse gebruiksvoorwerpen in kunt bewaren en presenteren. Wat dacht je van sieraden, kleine souvenirs van reizen of juist alledaagse spulletjes zoals paperclips of sleutels. Zelf gebruik ik ze om een bloedkoralen armbandje van mijn oma en mozaiek steentjes uit Pompeii in te bewaren.  De Vitriini is gemaakt van transparant glas in diverse kleuren die onderling goed combineren. Hierdoor kan je met de Vitriini iedere sfeer creëren en past het in ieder interieur. Door de multifunctionaliteit past de Vitriini perfect bij de filosofie van Iittala: Mooie en tijdloze producten die in het dagelijks leven multifunctioneel ingezet kunnen worden. De families binnen de Iittala collectie sluiten hierdoor perfect op elkaar aan,  kunnen onderling uitgewisseld worden en gaan lang mee!

 

Iittala_Vitriini_rond

 

In 2014 wordt de Iittala Vitriini serie uitgebreid met de Vitriini rond. De 2 maten ronde Vitriini zullen groter worden dan de vierkante Vitriini en worden gemaakt van mondgeblazen glas. Daarnaast komt er een Iittala Vitriini rond in een combinatie van glas met kurk. Door de grotere afmeting is de Iittala Vitriini rond is wat mij betreft een welkome aanvulling op de familie!

 

 

Advertentie