Pages Navigation Menu

Dutch Design Week Eindhoven 2013

 

Dutch Design Week logo

 

Deze week staat Eindhoven tijdens de Dutch Design Week weer in het teken van design. In totaal doen 1800 deelnemers mee, van gevestigde ontwerpers en fabrikanten tot nieuwe labels en recent afgestudeerden van o.a. de Design Academie in Eindhoven. Naast de Salone del Mobile in milaan is dit ‘the place to be’ en mag je dus niet missen als je van design houdt! Nu kan je in werkelijkheid genieten van al het nieuws op gebied van design wat je normaal alleen in de bladen leest tijdens de Dutch Design Week 2013 in Eindhoeven.

 

Dutch Design Week

Door heel Eindhoven zijn tijdens de Dutch Design Week op verschillende locaties meer dan 300 events te zien en te beleven zoals tentoonstellingen, presentaties, seminars, workshops, feesten, eten en drinken. Met de deze plattegrond bij de hand zorg je dat je niets mist! Het biedt je een overzicht van alle locaties en bezienswaardigheden tijdens de Dutch Design Week 2013. Tijdens de Dutch Design Week kan je ook verschillende design routes lopen door Eindhoven met ieder een eigen thema. Deze zijn samengesteld door onder andere de Volkskrant en het design magazine Eigen Huis en Interieur. Daarnaast kan je hier de layer app van de Dutch Design week downloaden, erg handig tijdens je bezoek!

 

Praktische informatie

De Dutch Design Week heeft een negendaags programma van 19-27 oktober 2013. Kaartjes kosten aan de deur 15 euro en via deze link bestel je vooraf online kaarten voor 12,50, zo voorkom je lange wachtrijen bij de kassa! Laat je daarna gratis in stijl tussen de locaties vervoeren met een MINI Design Ride die je op verschillende Taxi standplaatsen vindt of huur en fiets of scooter om Eindhoven onveilig te maken!

Kijk voor meer informatie op de website van de Dutch Design Week 2013.

 

 

Advertentie